Behandlingstilbud

FYSIOTERAPI

I fysioterapien benyttes en rekke ulike behandlingsmetoder. Trening, veiledning, nålbehandling og manuell behandling er eksempler på fysioterapi

DIAGNOSTISK ULTRALYD

Ultralydundersøkelse en del av førstegangskonsultasjonen når dette er nødvendig. Skuldre og knær er typiske områder hvor ultralyd vil kunne gi oss viktig informasjon. Eksempel på skader/lidelser hvor ultralyd kan være et godt alternativ til MR og røntgen er; senelidelser (tendinopatier), muskelskader, slitasjeforandringer, slimposebetennelser m.m..

TRYKKBØLGEBEHANDLING

Trykk-/sjokkbølgebehandling (ESWT) er en av de mest effektive behandlingsformene innenfor fysikalsk behandling. Særlig på senelidelser er behandlingsmetoden godt dokumentert.

ULTRALYDVEILEDET INJEKSJON

Injeksjoner kan gjøres med lokalbedøvelse for å stille diagnose eller med kortisonpreparat for å behandle smerte og inflammasjon (betennelse). Frozen shoulder er et eksempel på en diagnose hvor kortisoninjeksjoner har svært god effekt sammenliknet med ingen/annen behandling. All bruk av injeksjonsbehandling ved klinikken gjøres i tett samarbeid med din fastlege.

INTRAMUSKULÆR STIMULERING (DRY NEEDLING)

Smertebehandling med nåler, for mange kjent som triggerpunktsbehandling.